VETIVER

169.00

Natūralūs kvepalai

Prieskoniškas ir medieniškas kvapas, kuriuo, kaip mes įsivaizduojame, kvepėjo Holivudo aukso amžiaus širdžių ėdikai: elegantiškai ir žaviai, tačiau tuo pačiu ir energingai.
Kvepalų pavadinimą padiktavo vetiverija, išskirtinė atogrąžų žolė, kilusi iš Indijos. Jos kvapas yra kompleksinis: vienu metu – gaivus, prieskoniškas, žemiškas ir medieniškas. Nors vetiverija yra populiarus vyriškų kvepalų ingredientas, tačiau kvepalų istorijoje galima rasti įkvepiančių, ne tik vyrams skirtų kvapų pavyzdžių. Kaip ir galima tikėtis, Hiram Green, atsisako pasirinkti puses ir kuria tiek moterims, tiek vyrams.
VETIVER atsiveria aštriu, aromatingu, citrusinių vaisių mišiniu, kurį palydi šviežias imbieras. Širdies natose slypi visi vetiverijų aspektai. Norėdami suteikti gylio, įtraukėme kelias vetiverijų rūšis, vieną iš Haičio, kitą – iš Javos. Kai širdies natos nurimsta, kedras ir ambretė kuria minkštą ir švelnų kvepalų užbaigimą.

Natos: citrusai, imbieras, vetiverija, kedras, ambrečių sėklos.

Ingredientai:
Visi ingredientai yra natūralios kilmės: alkoholis, vanduo, *d-limonenas, *linalolis, *citralis, *geraniolis, *farnezolis, *citronenolis, *izoeugenolis.
*Natūraliai eteriniuose aliejuose esantys ingredientai

Kiekis

50 ml EDP

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top